martes, 29 de diciembre de 2009

Feliç 2010 / Feliz 2010

Quina és la millor manera de felicitar-vos l'any nou? Ensenyant-vos les targetes que vaig fer per Nadal.

En volia fer i enviar moltes més, però al final, com sol passar no vaig tenir temps :-)

No us entretinc més, com ja he dit: FELIÇ ANY NOU!

pd: si les voleu veure més gran només us cal clickar-hi a sobre!
pd2: amb les 2 primeres targetes vaig presentar-me al concurs de targetes de 1worldscrap, passeu-hi que sempre hi ha coses en les que participar!


¿Cual es la mejor manera de felicitaros el año nuevo? Enseñando las tarjetas que hice para Navidad.

Quería hacer y enviar muchas más, pero al final, como suele pasar no tuve tiempo :-)

No os entretengo más, como ya he dicho: FELIZ AÑO NUEVO!

pd: si las quereis ver más grandes sólo tenéis que clickar encima!
pd2: con las 2 primeras tarjetas (arriba) me presenté al concurso de tarjetas de 1worldscrap, pasaros que siempre hay cosas en las que participar!

jueves, 3 de diciembre de 2009

Creativa

Uff que lenta sóc!! Ja fa dies que volia actualitzar, però, ... ja se sap sempre hi ha coses a fer!

El cap de setmana passat va ser genial! (i cansat, molt cansat :-))

Desprès de molt de temps parlant amb elles finalment vaig coneixer a la Rosana i a la Dunna! Vam estar dissabte tot el dia juntes : de bon de matí ja vam quedar per comprar les entrades i passejar-nos per la fira! Vam veure moltes coses i vam xerrar, que és del que es tractava :-) Ja que hi erem, també vam comprar, ji ji

Desprès vam anar a dinar a casa, i vam fer una mini-crop de transferir imatges :-) (si si, així tenim el dia ben complet!) i vam tornar a la fira a donar una volteta més! A l'stand de Toga vam poder fer una caixeta ben mona.

Una estoneta a casa per preparar-ho tot i a la nit... crop a Cromatismes!! La llàstima va ser que vam "perdre" a la Rosana pel camí! ohhh no va poder venir, però, vaig anar-hi amb la Dunna i també va estar genial! Allà vaig trobar gent coneguda i en vaig conèixer de nova, vaig passar-m'ho molt bé, però al final ja estava molt cansada, pintar i tenir inspiració a les 3 del matí no és el que millor se'm dona!

Aquí us deixo una foto resum de com van ser les últimes hores del dia :-) (heu vist la girafeta?? a veure si us ensenyo com em va quedar la pàgina acabada!)

pd: la foto la he robat a la Mariona :-)

Uff que lenta soy!! Ya hace días que quería actualizar, pero,... ya se sabe, siempre hay cosas que hacer!

El fin de semana pasado fue genial! (y cansado, muy cansado :-))

Después de mucho tiempo hablando con ellas finalmente pude conocer a Rosana y a Dunna! Estuvimos el sábado todo el día juntas: de buena mañana ya quedamos para comprar las entradas y pasearnos por la feria!! Vimos muchas cosas y hablamos, que es de lo que se trataba :-) Ya que estábamos, también compramos, ji ji

Después fuimos a comer a casa, y hicimos una mini-crop de transferir imágenes :-) (si si, así teniamos el dia completo!) y volvimos a la feria a dar otra vuelta! En el stand de Toga pudimos hacer una cajita bien mona.

Un ratito en casa para prepararlo todo y por la noche... crop en Cromatismes!! La lástima fue que "perdimos" a Rosana por el camino! ohhh no pudo venir, pero, fui con Dunna y también estuvo genial! Allí me encontré con gente conocida y conocí gente nueva, me lo pasé muy bien, pero al final ya estaba muy cansada, pintar y tener inspiración a les 3 de la mañana no es lo que mejor se me da!

Aquí os dejo una foto resumen de como fueron las últimas horas del día :-) (habeis visto la jirafita?? a ver si os enseño como me quedó la página acabada!)