sábado, 29 de mayo de 2010

InLinkz Challenge #1 – Boy birthday card

Avui vull ensenyar-vos la targeta que he fet pel primer repte de InLinkz: fer una targeta d'aniversari per a nen, seguint aquesta plantilla de colors (al final del post trobareu les bases i les targetes de la resta de la gent que participa, animeu-vos!).
I aquest ha estat el resultat:

Sempre veia aquestes targetes al blog de la Patricia, i al final m'he anima't a fer-ne una! Si voleu accedir al tutorial per fer-les, aquí teniu la entrada de les Easel Card de la Patricia on hi trobareu el link!

Hoy quiero enseñaros la tarjeta que he hecho para el primer reto de InLinkz: hacer una targeta de cumpleaños para niño, siguiendo la paleta de colores (al final del post encontrareis las bases y las tarjetas del resto de la gente que participa, animaros!.

Siempre veia este tipo de tarjetas en el blog de Patricia, y al final me he animado a ahcer una! Si quereis acceder al tutorial para hacerlas, aquí teneis la entrada de las Easel Card de Patricia donde encontrareis el link!

Instrucciones y lista de participantes:

miércoles, 26 de mayo de 2010

Ara toca relax/Ahora toca relax

Avui vull ensenyar-vos el "cuadre" que li he fet a la meva cunyada fent honor a que ha aprovat les oposicions de magisteri musical.

He fet servir la plantilla d'aquest mes de
Paraiso de papel, que m'ha semblat molt interessant. Si encara no l'heu fet animeu-vos!


Els papers són de diferents col·leccions: per il·lustrar els estudis he utilitzat el fons de diccionari, i el fet de ser musical l'he volgut plasmar amb els cercles d'un paper de partitura.

Desprès li he posat en un marc de l'Ikea, que són genials per aquest tipus de detall!


Hoy quiero enseñaros el "cuadro" que le he hecho a mi cuñada haciendo honor a que ha aprovado las oposiciones de magisterio musical.

He usado la plantilla de este mes de de Paraiso de papel, que me ha parecido muy interesante. Si todavía no la habeis usado animaros!

Los papeles son de diferentes colecciones: para ilustrar los estudios he usado el fondo del diccionario, y el hecho de que sea musical lo he querido plasmar con los círculos de un papel de partitura.

Después le he puesto un marco de Ikea, que son geniales para este tipo de detalles!

martes, 18 de mayo de 2010

Boda Mercè

Hola a tots!

Avui vull ensenyar-vos les 2 coses que he fet per la boda de la Mercè, ma cosina.
Primer vaig fer-li un mini amb el seu nom per possar-hi els diners que li vam regalar.

Vaig retallar jo les lletres, i al tenir només cartró de mida A4 no va quedar gaire gran, però vaja... crec que de tamany no va quedar malament del tot.

Vam possar-li els bitllets enrotllats i lligats amb llaços o amagat a sota de les fotos (hi ha una altra foto a la part en castellà!).

La boda ja va ser dissabte passat, i per no allargar-nos massa ja els hem fet un dvd amb totes les fotos que vam fer, i, com no podia ser d'una altra manera, li he fet un mini per donar-li.

El resultat m'ha agradat molt, queda molt original i ben guardadet :-) (més fotos a la part en castellà).

Hola a todos!

Hoy quiero enseñaros las 2 cosas que he hecho para la boda de Mercè, mi prima.
Primero le hice un mini con su nombre para ponerle el dinero que íbamos a regalarle.

Corté yo las letras, y, al tener sólo cartón de medida A4 no quedó muy grande, pero vaya, creo que el tamaño no me quedó mal del todo.
Pusimos los billetes enrollados y atados con lazos o escondidos debajo de las fotos (más fotos en el texto en catalán).

La boda fue el sábado pasado, y para no alargarlo demasiado ya les hemos hecho el dvd con todas las fotos que hicimos, y, como no podía ser de otra manera, le he hecho un mini para dárselo.

El resultado me gusta mucho, queda muy original y bien guardadito :-) (más fotos en la parte en catalán)