martes, 29 de septiembre de 2009

Creativa

M'he animat a participar al concurs de creativa d'aquest any, i, la veritat és que em va costar molt fer la pàgina, entre pensar-la, trobar els papers, les fotos, possar-ho tot en ordre, escriure tota la crònica... però realment ha valgut la pena. La pàgina que he fet m'agrada molt :-)

Si voleu podeu passar per la pàgina de
creativa per votar-me (el premi és en material! i les votacions es poden dur a terme fins al 6 d'octubre) i ja de pas, veure que han fet les altres i donar-los el vostre vot també. Aquí podeu veure la meva creació (no tinc molt clar si puc publicar la foto, però sent que és d'accés lliure el tema de les votacions he pensat que si...)

Si feu click a la foto la podeu ampliar, per veure-li els detalls

Si voleu podeu veure també la pàgina de la Patricia i de la Conchi per al concurs!

Me he animado a participar en el concurso de creativa de este año, y, la verdad es que me costó mucho hacer la página, entre pensarla, encontrar los papeles, las fotos, ponerlo todo en orden, escribir la crónica... pero realmente ha valido la pena. La página que he hecho me ha gustado mucho :-)

Si quereis podeis pasar por la página de creativa para votarme (el premio es en material! y las votaciones se pueden llevar a cabo hasta el 6 de octubre) y ya de paso, ver que han hecho las otras y darles vuestro voto también. Aquí podéis ver mi creación (no tengo muy claro si puedo publicar la foto, pero siendo que es de acceso libre el tema de las votaciones he pensado que si...)

Si hacéis click en la foto la podéis ampliar, para ver los detalles

Si quereis podeis ver también la página de Patricia y de Conchi para el concurso!

1 comentario:

Gràcies pels teus comentaris, ens encanta llegir-los :-)
Gracias por tus comentarios, nos encanta leerlos :-)