miércoles, 9 de junio de 2010

A L'ESTIU TOTA CUCA VIU!!!!!!!

Com podeu veure hem canviat la imatge del nostre blog.
A Lleida fa una calor de trenta i pico graus, i això va pujant, per tant, nosaltres ja ens comencem a ambientar i pensar en les vacances!
Esperem que gaudiu moltíssim d'aquest estiu, i com no, de les vostres merescudes vacances!!
Alba & Maria
Como podéis ver hemos cambiado la imagen de nuestro blog.
En Lleida hace una calor de treinta y pico grados, y esto va subiendo, por lo tanto, nosotras ya nos empezamos a ambientar y pensar en las vacaciones!
Esperamos que disfrutéis muchísimo de este verano, y como no, de vuestras merecidas vacaciones!
Alba & Maria

4 comentarios:

  1. Me encanta el cambio de look del blog, aqui en Madrid el calor nos ha dado un respiro y ayer y hoy hace fresco. Besotes =P

    ResponderEliminar
  2. Un bon canvi pel blog xulíssim! Jo tb tinc ganes de que ens coneguem! Tens raó, és difícil trobar algú amb les mateixes aficions i amb un nenet! Potser tenim vides paral.leles?jajaja, crec que ens vam casar el mateix any, amb pocs mesos de diferència!
    Segur que li faràs una vànova preciosa a l'Ïu
    A la propera kdd no fallem!
    Un petó
    Laura

    ResponderEliminar
  3. Que bonic ha quedat el blog, encara que la calor ens ha donat un respir ja tenim el estiu aquí, espero que el gaudiu molt i de ben segur que sera especial, es el primer estiu del Ïu!!!
    Sobre el meu accident...sense voler vaig donar-li un cop de tisora a la roba del quilt...ja t'explicare, es que no es pot ser més patosa..

    Petons!!

    ResponderEliminar
  4. Quan ja tots creiem que teniem l'estiu aquí... ens arriba la pluja per refrescar-nos i es que com diu el refrany "hasta el 40 de mayo no te quites el sayo".
    Petons

    ResponderEliminar

Gràcies pels teus comentaris, ens encanta llegir-los :-)
Gracias por tus comentarios, nos encanta leerlos :-)