domingo, 5 de junio de 2011

Més reptes/Más retos

Que treballadora que estic! Avui us ensenyo una nova targeta que he fet, i aquest cop participo en 3 reptes (si si, 3 uohhhh xDDDDD).

Que trabajadora que estoy! Hoy os enseño una nueva tarjeta que he hecho, y esta vez participo en 3 retos (si si, 3 uohhhh xDDDDD).

I'm working a lot! Today I want to show you the new card I made, and this time I can participate in 3 challenges (yes yes, 3 uohhhh xDDDD).


Els tres reptes als que participo són:
Los tres retos en los que participo son:
The three challenges are:

La regla és fer servir alguna imatge del kit digital que proporcionen (el kit és genial! així que si no el teniu passeu-vos per descarregar-lo perquè val molt la pena!. Jo he fet servir la "polaroid".

La regla es utilizar alguna imagen del kit digital que proporcionan (el kit es genial! así que si no lo teneis pasaros para descargarlo porque vale mucho la pena!. Yo he usado la "polaroid".

The rule is to use any image from the digital kit they give us (the kit is gorgeus! so if you don't have it yet, go there to download it!. I've used the "polaroid".

La regla és possar algun embellecedor (en català es deu dir així??) a la imatge principal. Jo he possat Glossy Accents a les ulleres i li he possat una perleta d'arrecada.

La regla es poner algun embellecedor a la imagen principal. Yo he puesto Glossy Accents en las gafas y le he puesto una perlita de pendiente.

The rule is to embellish the main image. I've used Glossy Accents in the glasses and a pearl as an earing.

Aquí la regla és fer servir una imatge de les seves i utilitzar "Paper piecing" és a dir, alguna part de la imatge s'ha de fer estampant sobre paper. Jo he fet servir la "Emelia" i només he pintat amb els Copic la cara i el cabell, la resta són retalls de paper.

Aquí la regla es utilizar una imagen de las suyas y utilizar "Paper piecing" es decir, alguna parte de la imagen debe estamparse sobre papel. Yo he utilizado a "Emelia" y sólo he pintado con los Copic la cara y el pelo, el resto son trozos de papel.

Here the rule is to use on of their images and "Paper piecing", I mean, some parts of the image are stamped on paper. I've used "Emelia" and I colored the face and the hair only, the rest are pieces of paper.


Espero que us agradi, jo estic segura que faré servir més cops el kit digital, el fet d'embellir les imatges i el "paper piecing", el resultat m'ha agradat força.

Espero que os guste, yo estoy seguro que volver a user el kit digital, el hecho de embellecer las imágenes y el "paper piecing", el resultat me ha gustado mucho.

I hope you liked it, I'm sure I'm going to use again the digital kit, the fact of embellishing the main image and "paper piecing", I really liked the result.

8 comentarios:

  1. wow te ha quedado genial, si que estas treballadora si ;)
    Suerte con los retos

    ResponderEliminar
  2. OH! Emelia looks AWESOME! Great job! Thanks for joining us for this week's Kraftin' Kimmie challenge!

    ResponderEliminar
  3. Molt activa! i això m'agrada molt!
    Les teves targetes són sempre genials. Sort!!
    Petons. Sílvia

    ResponderEliminar
  4. Realmente preciosa, te quedó divina.

    ResponderEliminar
  5. Just adorable! Thank you for joining us at Cute Card Thursday!

    Julie

    ResponderEliminar
  6. Realmente divina tu tarjeta Alba estas superandote .

    ResponderEliminar
  7. te ha quedado muy chula!
    Un besito

    ResponderEliminar
  8. Excellent card design...I love your fun theme! Thanks for joining the challenge at Lily Pad cards.

    ResponderEliminar

Gràcies pels teus comentaris, ens encanta llegir-los :-)
Gracias por tus comentarios, nos encanta leerlos :-)