sábado, 8 de marzo de 2014

Méli-mélo y Yoy Scrap: 2 tiendas geniales

Hola de nou! ja sé que fa molt que no publico res d'scrap... però és que porto 11 setmanes de retràs amb el PL! bufffff jejee
Hola otra vez! ya se que hace mucho que no publico nada de scrap... pero es que llevo 11 de semanas de retraso con el PL! buffff jajajja
Hello again! I know it's a long time without any news... but I'm 11 weeks behind my PL album!! bufff hehehe

Avui venia a parlar-vos de 2 "botigues" que venen coses que m'encanten per fer scrap, en especial pel meu Project Life ®!!! I espero poder-los fer una comanda ben aviat per possar-me a treballar i anar avançant!!

Hoy quería hablaros de 2 "tiendas" que venden cosas que me encantan para hacer scrap, en especial para mi Project Life ®!!! Y espero poderles hacer un pedido bien pronto para ponerme a trabajar e ir avanzando!
Today I wanted to talk to you about 2 "shops" that sell scrap goodies that I love, specially for my Project Life ®!!! I hope I can make an order as soon as possible to start working again!

- Méli-mélo: www.melimelo.es
Els segells de méli-mélo com ja haureu vist al meu PL m'encanten!!!! L'Alex té un art especial i fa que els seus dissenys siguin únics i super usables! M'encanta! No tinc res més a dir :-) I aquesta setmana ens ha ensenyat les seves noves col·leccions per la primavera/estiu... si aneu a la fira de Sitges podeu comprar a la pre-venda, sinó haurem d'esperar fins a l'Abril!
¡¡Los sellos de méli-mélo com ya habréis visto en mi PL me encantan!! ¡¡Alex tiene un arte especial y hace que sus diseños sean únicos y super usables! ¡Me encanta! No tengo nada más que decir :-) Y esta semana nos ha enseñado sus nuevas colecciones para la primavera/verano... si vais a la feria de Sitges podeis comprar en su pre-venta, sino tendremos que ¡esperar hasta Abril!
As you could see in my PL I love méli-mélo stamps! Alex makes her designs uniques and super usables! I love them! I don't have anything else to say :-) And this week she showed us the new spring-summer collections... I will have to wait until April to buy them!

Imatge: instagram de @melimelostudio (click a la foto per anar-hi)


-YoY Scrap: www.yoyscrap.es
A YoY Scrap han decidit que el PL també pot ser en el nostre idioma! Així que tenen una sèrie de segells, xapes i washi tant en castellà com en català! Com ja sabreu les frases en català m'encanten!! Em sento molt més identificada si escric en la meva llengua materna :-) A més a més també han dissenyat unes fundes en A4 per a qui el 30x30 sigui massa gran. Una gran idea!
En YoY Scrap han decidido que el PL también puede ser en nuestro idioma! Así que tienen una serie de sellos, chapas y washi tanto en castellano como en catalán! Como ya sabréis ¡las frases en catalán me encantan! Me siento mucho más identificada si escribo en mi lengua materna :-) Además también han diseñado unas fundas en A4 para aquellos que piensan que el 30x30 es demasiado grande. ¡Una gran idea!
Yoy Scrap has decided that PL can be in our own language! So they have stamps, badges and washi in spanish and catalan! As you know I love sentences in catalan! It's my mother language and I love to use it in my scrap! And they also designed photo pocket pages in A4 format! A great idea!

Imatge: instagram de @lalialvarezf (click a la foto per anar-hi)

Si no les coneixieu ara no teniu excuses per no passar-vos per les seves webs a veure que tenen!
Si no las conocíais ¡ahora no tenéis excusas para no pasaros por sus web a ver que tienen!
If you didn't know them before now it's time to visit their websites!

4 comentarios:

  1. Alba això de l'scrap em sembla que és pitjor que el patch. Acabo de mirar les dos webs que ens recomanes i tenen tantes cosetes boniques, segells, washis..... que t'ho compraries tot, no?
    Petons

    ResponderEliminar
  2. Pili l'scrap és un pou sense fons! jajaja però he de reconèixer que m'encanta :-) tenen coses molt mones i el problema com tu dius és que sempre estan sortint coses noves i al final les "necessites" totes! Però no pot ser.. així que he de fer selecció :-)

    ResponderEliminar
  3. ¡¡Yo tengo de Meli-Melo, y son ideales!! YoY Scrap lo tengo ya en el punto de mira ;)

    ¡Gracias por las recomendaciones!

    ResponderEliminar
  4. Uohhhh me encanta preciosa pagina. Y las tiendas geniales .

    ResponderEliminar

Gràcies pels teus comentaris, ens encanta llegir-los :-)
Gracias por tus comentarios, nos encanta leerlos :-)