lunes, 31 de marzo de 2014

[Project Life] Setmana 8

Hola! Avui us vull ensenyar una nova setmana del meu  Project Life ®! Com haureu notat no ho porto massa bé... crec que porto 14 setmanes de retràs... opssss però bueno, ja ompliré el forat (sense pressió!) Ara de moment us vull ensenyar una setmana que he fet! Continuant amb els reptes de YoY Scrap aquest divendres tocava PL, i aquí estic! Motivadíssima, a veure si em poso al dia!
¡Hola! Hoy os quiero enseñar una nueva semana de mi  Project Life ®. Como habréis notado no lo llevo demasiado bien... creo que llevo 14 semanas de atraso... opssss pero bueno, ya llenaré el agujero (¡sin presión!) Ahora de momento os quiero enseñar ¡la semana que he hecho! Continuando con los retos de YoY Scrap este viernes tocaba PL, y aquí estoy! Motivadísima, ¡a ver si me pongo al día!
Hello! Today I want to show you a new week of my  Project Life ®! As you can see I'm terrible with it... I think now it's 14 weeks behind... opsss but anyway, today I want to show you the week I've made. Continuing with the YoY Scrap challenges this friday we had PL, and here I am!

Aquesta setmana va ser força interessant, però el millor, el cap de setmana aprop de la Seu!!! Ens ho vam passar molt bé amb els trineus i ens va fer molt bon temps!
Esta semana fue bastante interesante, pero lo mejor, ¡el fin de semana cerca de la Seu! ¡Nos lo pasamos muy bien con los trineos y nos hizo muy buen tiempo!
This week was quite interesting, but the best was the weekend near La Seu! It was so funny on the snow and the weather was really good!
En quant a les pàgines, m'he trobat que al final tinc massa fotos a incloure i no sé mai que fer amb la targeta del títol... així que veient la idea de la Ali Edwards (tot i que desprès l'he vist a molta més gent) vaig decidir que aquest any jo també utilitzaria una de les fotos com a títol de la setmana. La resta com sempre, senzilles amb fotos grans i poca decoració! :-)
En cuanto a mis páginas, me he encontrado que al final tengo muchas fotos que quiero incluir y no se nunca que hacer con la tarjeta del título... así que viendo la idea de Ali Edwards (aunque después la he visto a mucha más gente) decidí que este año yo también utilizaría una de las fotos como título de la semana. El resto como siempre, sencillas con fotos grandes y poca decoración :-)
This yeas I changed a little bit my pages, I have to many photos to add and I never know what to do with the title card, so, with the  idea of Ali Edwards in mind I decided to use a photo as the title of the week. The rest like always, simple with big photos and few decorations! :-)
Els materials que he fet servir són: kit Blush Edition (gràcies a un intercanvi ara tinc més varietat de targetes!!) amb les fundes 'A' i segells de Méli-Mélo :-)
Los materiales que he usado son: kit Blush Edition (¡¡gracias a un intercambio ahora tengo más variedad de tarjetas!!) con las fundas 'A' y sellos de Méli-Mélo :-)
The materials I've used are: Blush Edition kit with the 'A' page protectors and Méli-Mélo stamps :-)

Espero que us animeu a participar als reptes de YoY Scrap (en aquest link trobareu tota la info) i espero tornar aviat amb una altra setmana!
Espero que os animéis a participar a los retos de YoY Scrap (en este link encontrareis toda la información) y ¡espero volver pronto con otra semana!
Hope you participate to the YoY Scrap challenges(more info on this link) and I hope to come back here as soon as possible with a new week!

5 comentarios:

  1. Ohh que chulo te ha quedado,me gusta! besotes
    Teresa

    ResponderEliminar
  2. ¡Ha quedado muy bonita! Lo de aprovechar una foto para el título de la semana es una idea muy buena. Y el sellito del muñeco de nieve de Meli Melo es una monada! Saludos!

    ResponderEliminar
  3. Qué maca Alba! Tranquila si tu portes 14 setmanes de retràs dóna-li la volta i ja tens més o menys les que porto jo del PL2013!! jajaja Ànim! La qüestió és disfrutar-ho i anar fent! I amb els reptes encara més motivació! Jo a veure si publico ja les que tinc fetes de fa setmanes!! #sinomemotivoyonomemotivanadie :P
    Per cert, lo de posar el títol a la foto és molt bona idea, potser ho faig alguna setmana més atapaïda :)

    ResponderEliminar
  4. Que chulada Alba!!! Animo que lo que importa es ir haciendolo!!! Yo este año tambien uso ese espacio para poner mi foto favorita de la semana y el titulo jejejeje

    Un besazo.

    Lali.
    www.yoyscrap.es

    ResponderEliminar
  5. Muy chuli Alba!! me gusta mucho como ha quedado, está muy unificada en tonos... es que yo soy así, jejeje
    a mi también me gusta usar mi foto favorita para el número de la semana, jijiji
    besos y muchas gracias por participar en los viernes de retos con YoY!!
    cris
    www.yoyscrap.es

    ResponderEliminar

Gràcies pels teus comentaris, ens encanta llegir-los :-)
Gracias por tus comentarios, nos encanta leerlos :-)