lunes, 2 de febrero de 2015

Festa Pirata! (Ïu, 4 anys)

I avui fa just un any que vam celebrar la festa pirata per l'aniversari de l'Ïu! No us l'havia ensenyat encara, quin cap! Així que no m'enrotllo gaire i vaig per feina :-)
¡Y hoy hace justo un año que celebramos la fiesta pirata para el cumple de Ïu! No os la había enseñado aún, ¡que cabeza! Así que no me enrollo mucho y voy por faena :-)
Today, just one year ago, we celebrated the pirate party for Ïu's birthday! I didn't show it to you... terrible! So here you have it!
Aquest any hi havia invitacions per tots els nens i nenes i barrets de pirata (no tinc cap foto sense nen! així que us ho haureu d'imaginar, jajaja portaven la calavera de totes les decoracions :-) )
Este año había invitaciones para todos los niños y niñas y gorros de pirata (no tengo ninguna foto sin niño! así que os los tendréis que imaginar, jajaja llevaban la calavera del resto de decoraciones :-) )
I made invitations for all the kids and pirate hats (but I don't have any picture without a kid! so you will need to imagine them, with the skull of the other decorations :-))
A la taula del menjar també hi havia una fofutxa feta per la Patricia del Galeón de Manila junt amb la resta de coses fetes amb la cameo.
En la mesa de la comida también había una fofucha hecha por Patrica de El Galeón de Manila junto con el resto de cosas hechas con la cameo.
In the table there was a fofucha that Patricia from El Galeón de Manila made for Ïu, the rest of the things were made with my cameo.
I com no podia ser d'una altra manera... un pastís de fondant amb playmobils!!! Un gran vaixell pirata que va agradar molt a tots els nens!
Y como no podía ser de otra manera... ¡un pastel de fondant con playmobils! ¡Un gran barco pirata que gustó mucho a todo los niños!
And a fondant cake with playmobils!! A big pirate ship that all the kids loved!


I ara si, fins l'any que ve!
Y ahora sí, ¡hasta el año que viene!
And now... see you next year!

4 comentarios:

  1. Chulisimo que suerte tiene Ïu de tener una tia tan molona

    ResponderEliminar
  2. Como cada año de 10, Yo tb quiero una tieta como tu. Besitos

    ResponderEliminar
  3. Alba, quina passada!! Deu ser la enveja de tots els amics. Jo també vull una tieta com tú!! :)
    Petons

    ResponderEliminar
  4. Me encantan los cumples de temática! Esta esta chulisimo

    ResponderEliminar

Gràcies pels teus comentaris, ens encanta llegir-los :-)
Gracias por tus comentarios, nos encanta leerlos :-)