jueves, 18 de junio de 2009

Més regalets/ Más regalitos

Segueixo de sort! La noia de correus em va preguntar ahir si era el meu aniversari, ultimament només fa que portar-me paquetets!

Aquesta vegada ha estat per 2 coses ben diferents.

La primera és que la Rosana molt amablement m'ha fet arribar aquesta pissarra per a que pugui escriure tot el que tinc pendent d'Scrap que sempre se m'oblida!!! Moltíssimes gràcies!!!!!! (crec que ja li he dit mil vegades... però, no vindrà d'una ja!) que com veieu ja he estrenat!!!


I la segona ha vingut des de Suïssa! La Marcela m'ha fet arribar aquest paquetet per haver participat en la crop del mes passat a KdS (és aquesta, la de primavera). Des d'aquí també li vull dir moltíssimes gràcies!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quina ilusió!!!!


Sigo de suerte! La chica de correos me preguntó ayer si era mi cumpleaños, ultimamente no hace más que traerme paquetitos!!

Esta vez ha sido por 2 cosas bien distintas.

La primera es que Rosana muy amablemente me ha hecho llegar esta pizarra para que punga escribir todo lo que tengo pendiente de scrap que siempre se me olvida!!! Muchísimas gracias!!!!!! (creo que ya se lo he dicho mil veces... pero, no vendrá de una ya!) que como veis ya he estrenado!!! (fotos arriba)

Y la segunda ha venido desde Suiza! Marcela me ha hecho llegar este paquetito por participar en la crop del mes pasado en KdS (es esta, la de primavera). Desde aquí también le quiero decir muchísimas gracias!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Que ilusión!!!! (foto arriba)

4 comentarios:

  1. Quina sort! Quants regalets! la pissarra queda genial.
    Petons.

    ResponderEliminar
  2. Hola paso a saludar!!!! tots els regalets són preciosos!

    ResponderEliminar
  3. Felicitats pels regalets Alba, sempre son una alegria.

    Tant a tu com a la Maria, va ser un plaer trobar-nos i poder xerrar una estoneta.

    Seguirem en contacte!!!

    Petons

    ResponderEliminar
  4. Me alegro de q te guste y que bonito el regalo de Marcela.
    Besitos,
    Rosana

    ResponderEliminar

Gràcies pels teus comentaris, ens encanta llegir-los :-)
Gracias por tus comentarios, nos encanta leerlos :-)